lørdag 16. april 2011

Svipptur til Holmestrand

Vi tok en svipptur til hytta for å sjekke at alt var i orden og sette på vannet for sesongen. Turen til hytta tar ca en time og det gikk som vanlig smertefritt med Molly.

Satt av Kristine og Emma ved Nykirke (45 min gange fra hytta) så de kunne gå en tur i solskinnet, mens jeg tok en tur innom Martin Lønn (eier av en fantastisk buss) for å snakke buss og juge litt.

Hyggelig å se at bussen hans er på veien igjen etter at forrige sesong ble ødelagt av bremseproblemer. Martin er en superhyggelig kar med en av Norges mest omtalte T-2 busser. Bilen er senket max og forstillingen er smalnet med 4,5". "The Martin garage" har smellt sammen en fantastisk buss med masse "custom" detaljer.
Etter det hyggelige besøket hos Martin, gikk turen til hytta.


På hytta fant jeg en fantastisk "Kurer" radio fra 9.01.1951.. Den kostet 458kr ny, som sikkert var endel penger på den tiden... , fikk godkjenning av fatters å låne den:)

Turen gikk så videre til Tønsberg.. Utrolig trist avslutning på dagen da hjemmelaget slo Kjelsås sine tapre disipler 1-0 etter scoring på overtid..

1 kommentar:

  1. Så kul radio!

    Hvis Kristine er interessert så har jeg en rød en her (nokså lik tror jeg) som var morfar sin.
    Den kan enten finne veien til dere, eller så kan den hende den snart får ny eier via finn...

    SvarSlett