mandag 25. april 2011

Påskecleanup 2011

Påsken 2011 har vært strålende med fint vær og herlig hyttetur. Vi tok med oss Molly på tur og benyttet fridagene til å ta en real vårrengjøring av damen. Bussen ble tømt og alt som kunne vaskes ble vasket. Vi brukte to HELE dager og som dere ser på bilder under så gikk vi grundig til verks. Vi startet med å rubbe ned den 41 år gamle lakken utvendig etterfulgt av polering.

Vi tok også en liten poleringsrunde inne i bussen. Herlig å få vekk gammel møkk og få Molly shiny og fin igjen!

Forsetene har inntil nå hatt setetrekk over de orginale setene. Etter intens masing fra fruen har vi nå tatt disse av og lar de orginale setene komme fram i lyset. Må inrømme at jeg er enig med fruen om at det ser mye berdre ut.

Mens jeg pusset og polerte tok Kristine seg av gardiner og trekket til "feltsengen" som er festet oppe i taket på bussen. Vasking og stryking gjorde susen, og både gardiner og seng både så og luktet bedre.


Alle flater inni bussen ble tatt, og år med campingturer, veistøv og rusk ble vasket vekk.  Renere buss skal dere lete lenge etter!

Etter to dager hard jobbing var det på tide å vise fram Molly. Vi tok først turen ut på Nesoddtangen i strålende vær. Perfekt anledning for litt bilder ; )
Dagen etter gikk turen til Holmestrand via Moss-Horten ferga. Mye vinking, tuting og smilende mennesker overbeviste oss om at vi hadde gjort en bra jobb på Molly og at hun nå var finere enn hun hadde vært lenge. 
En fornøy eier!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar