lørdag 9. juli 2011

Microtreff, mekking og liten bulk...

I går var dagen der det skjedde mye på vw fronten...
Dagen startet herlig med OK vær og en øltørst Martin Lønn som co-pilot. Vi satte kursen mot festningskaia der det sto en fin rekke med luftavkjølt. Hyggelig treff. 
Sammen med en 63 mod boble (m/hengerfeste) satte vi kursen mot Bislett for en matbit av typen Kebab ( En persisk-tyrkisk matrett som betyr grillet eller kokt kjøtt) . På veien til denne "restauranten" kom vi innom endel lyskryss. naturligvis.  En misforståelse mellom føreren av Molly (meg) og føreren av bobla førte til at Molly fikk et uheldig møte med hengerfeste til denne bobla. Resultatet var en meget synlig bulk i frontfangeren til Molly:( Trist, men sånt skjer.. Nå har jeg noe å gjøre til vinteren.. 
Etter bulk og mat, dro vi opp til Kristian for å hjelpe han med å ta ut motoren av Musso (blå bobla). Den ble smooth tatt ut og arbeide med å fikse kløtsjen er et steg nærmere.
Takker Martin L, boble 63;) , Kristian og alle på treffet for en minnerik og hyggelig dag:) 

Kam er viktig i garasjen...


2 kommentarer:

 1. Kjipt med bulk, men som du sier, da har du noe å suse med i vinter :)Men så gøy med "mekketreff", prøver å få i gang det her i fjorden, trenger det sårt, og det må jo være supergøy!
  Veldig gøy å se en annen boble med ski i juli, pokker`n så mye "tyn" jeg har fått for at jeg har ski på takgrinda! :)

  God Sommer fra Lene

  SvarSlett
 2. Ja det var ganke kjipt med bulk, men ekstremt glad at det ikke var fronten som fikk den.. da hadde det vært krisemaksimering her:)
  Var et tilfeldig "mekketreff" egentlig, men har fått "lurt" på kompisen min en boble som vi har pusset opp.. første turen etter den var ferdig, røyk kløtsjen.. så da måtte vi ut med motoren. Veldig gøy ja.
  Ski på taket ja:) hehe, kult det.. MEN kulere med gamle vannski.. Det må du skaffe deg.
  God sommer til deg også
  Vi snakkes på SCC

  SvarSlett